CONTACTGEGEVENS:

REISBUREAU TRAVEL SLIDE

CRUISE VERTREKPUNT

RIU VRIENDEN CLUB

DE REISACHITECTRotterdam Airportplein 17, aan de achterkant van het Belair gebouw.

 

3045 AP Rotterdam

Tel. Travel Slide:                  010 2450955 of 0620540833

        Cruise Vertrekpunt      010 8209845  of 0620540833

Fax: 010 4626373

Email:
info@travelslide.nl      info@cruisevertrek.nl 

DE REISARCHITECT, woonachtig in Belgie

Marcottedreef 8b

2950 Kapellen

Tel. 03 6661693

Email 
info@hobereau.beOns nummer 0640541778 

K.V.K. nummer: 24259466

BTW: nl804363201b01

 


 

Wilt u geld overmaken voor een boeking naar Travel Slide, dan kunt u dit op één van onderstaande rekeningnummers doen (onder vermelding van uw boekingsnummer):

ABN AMRO 47.13.19.368

IBAN: NL82ABNA0471319368   bic ABNANL2A

ING BANK 6854807 U kunt bij ons ook contant betalen.

U kunt nu vrij parkeren bij ons voor de deur ook als u vrienden of kenissen gaat wegbrengen.

 Privacy Policy


Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan <naam van je bedrijf> verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens.

Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder <nummer(s)>. Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl

 Invullen van persoonsgegevensVoor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die <naam van je bedrijf> verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

 Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

 Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen bij info @travelslide.nl 

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagia

Laatste wijziging: 01-10-2016

 WIJ ZIJN HIER GEVESTIGD