UW ZEKERHEID

In Nederland zijn wij aangesloten bij het ANVR en SGR en uw reis- en annuleringsverzekering worden afgesloten bij de Europeesche verzekeringen.


ANVR

Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport is lid van de ANVR.
De ANVR (ofwel het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een belangrijke brancheorganisatie in de reiswereld. De ANVR staat voor kwaliteit en elk lid dient zich dan ook te houden aan de kwaliteitswaarborgen van de ANVR. De ANVR ziet er dan ook op toe dat eerlijke boekings- en reisvoorwaarden worden gehandhaafd.
Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport en de klant dienen zich daarom aan de volgende voorwaarden te houden met betrekking tot de reis en de boeking:

- ANVR boekingsvoorwaarden
- ANVR reisvoorwaardenSGR

Daarnaast is reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport ook lid van de SGR.
De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Reisbureau Travel Slide is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van reisbureau Travel Slide met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. De voorwaarden met betrekking tot de SGR Garantieregeling vindt u terug in het volgende document:
- SGR Garantieregeling


VVR


De Reisarchitect is lid van de VVR, Vereniging van Vlaamse Reisbureaus, de belangrijkste branchevereniging in België.
- VVR voorwaarden