WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een zelfstandig reisbureau en aangesloten bij de ANVR, SGR en ITAC Hierdoor kunnen wij u het beste onafhankelijke advies geven en u verder helpen met de aanvraag van een visum en/of stoelreservering.
 
Komt u er op het internet niet meer uit, dan helpen wij u graag via de chat, de telefoon of op het reisbureau verder, want wij zijn er voor uw gemak en zekerheid!
Shannon, Annemiek, Ingrid en Kees

 

Reserveren bij Reisbureau Travel Slide:

  1. Vriendelijk personeel
  2. Veel ervaring en kennis van de accommodaties en bestemmingen
  3. Van maandag t/m zaterdag geopend: 6 dagen in de week
  4. Veilig: voor u zijn wij aangesloten bij de ANVR en SGR 
  5. Vakantie: wij zijn er voor, tijdens en na uw reis
  6. Voor de beste prijs: vroegboek-, 55+-, kinder-, kortingen en lastminutes, waar mogelijk geven we ze allemaal!
  7. Vrienden Club Rotterdam Airport: hier wordt u gratis lid van
  8. Vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport is perfect (door de snelle afhandeling!)
  9. Vertrek vanaf alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland        
10. Voor reserveringen via het internet rekenen wij € 25, maar dan krijgt u nog steeds onze volledige reisbureau service
11. Voor de aanvraag van een visum of stoelreservering en u heeft geen creditcard dan doen wij dit voor een kleine vergoeding
12. Voor het parkeren bij de verschillende cruise-terminals hebben wij goede oplossingen

 

Onze reserverings-/servicekosten zijn € 35 waar u onze volledige reisbureau service voor ontvangt, bestaande uit:

  • Met uw Vrienden Club Rotterdam Airport-paspoort krijgt u 10% korting op parfum en cosmetica producten (m.u.v. de aanbiedingen) bij de Tax-freeshop op Rotterdam The Hague Airport
  • In restaurant de Horizon ontvangt u 10% korting op de drankjes en hapjes
  • U betaald geen kosten bij het wisselen van geld bij GFK.
  • Op de tijdschriften in de AKO shop ontvangt u 10% korting
  • U kunt voor reserveringen persoonlijk een afspraak maken met onze reisspecialisten
  • U betaalt bij ons bemiddelingskosten, maar dit is inclusief één uitrijkaart voor het lang parkeren op Rotterdam The Hague Aiport (vanaf € 400 p.p. / dit is niet voor geld in te wisselen)
  • Vertrekt u vanaf Amsterdam dan hebben wij de service van het overnachten (vrij parkeren en transfer); vanaf € 89 of lagere parkeertarieven
  • Verder ontvangt u van ons kofferlabels.

WAAR IS HET TEAM VAN REISBUREAU TRAVEL SLIDE AL GEWEEST...Ingrid van den Heuvel is al 27 jaar werkzaam in de reisbranche,  woonachtig in Papendrecht.

Na 25 jaar dienstverband bij Broere/Thomas Cook Travelshop/VakantieXperts heeft zij in september 2015 het Cruise Vertrekpunt opgestart op het ss Rotterdam. Zij is onze cruisespecialiste, inmiddels niet meer op het ss Rotterdam, maar ook op de luchthaven. In de loop der jaren heeft zij verschillende cruises gemaakt met diverse rederijen.

Verder is zij in diverse bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Australië geweest. Haar favoriete bestemmingen zijn Italië en Zuid-Afrika.  Op haar bucketlist staat nog een cruise naar Alaska.

 

Annemiek Peeters is al 10 jaar werkzaam op ons reisbureau en totaal 21 jaar ervaring in de reisbranche. Zij is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Als Riu / Reisspecialiste heeft zij diverse Riu Hotels op de bestemmingen bezocht en mogen ervaren. Tevens heeft zij landen binnen en buiten Europa bezocht. Haar persoonlijke favoriete bestemmingen zijn Italië, Verenigde Staten, Thailand en Zuid Afrika ! Op haar bucketlist staat nog o.a. een rondreis door Australië.


Shannon Visser de benjamin in het team van reisbureau Travel Slide, woonachtig in Poortugaal zij is 3 zomers naar Mallorca geweest en zojuist terug van haar studiereis naar Gran canaria.


Kees Kooijmans, woonachtig in Kapellen Belgie, sinds 1977 werkzaam in de reisbranche bekent als Crazy Keessie of de Reisarchitect Heeft 103 landen bezocht en is de RIU specialist, hij heeft in 73 RIU hotels gegeten of geslapen. Zijn favoriete bestemming is Playa del Carmen in Mexico. Op zijn bucklist staat nog de Trans Siberie Expres.

 

De studiereizen welke bij ons gepland zijn, Kroatie/Brac, Algarve, Costa del Luz, Kanaaleilanden, Curacao, Aruba en verschillende cruiseschepen