EXCLUSIEVE AUTORONDREIZEN 'PARADORES' DE MOOISTE HOTELS IN SPANJE

Paradores zijn unieke hotels in eigendom van de staat; gesitueerd door heel Spanje. De eerste Parador werd opgericht in 1928 en vandaag de dag zijn er meer dan honderd verspreid over het gehele land.

De sfeervolle stijl en de schitterende omgeving van enkele van de Pardores, gecombineerd met hun uitstekende restaurants, maken dat ze een ideale setting zijn voor een luxe verblijf in Spanje of zelfs voor een bruiloft in het buitenland.

Vele zijn gesitueerd in prachtig gerestaureerde historische gebouwen: Moorse forten, voormalige kloosters, paleizen, kastelen, landhuizen, sommige op locaties die op de werelderfgoedlijst staan. Andere liggen in Nationale Parken of bergachtige gebieden of in idyllische kustplaatsen.

Alle hotels bieden een comfortabele accommodatie en goede service. De restaurants zijn van een hoog niveau met de focus op regionale gerechten en uitstekende lokale wijnen. Ze variëren van 3 tot 5 sterren en zijn, verrassend genoeg, zeer redelijk geprijsd. Op bepaalde tijden van het jaar hebben ze verbluffende speciale aanbiedingeOp de landkaart staan bijna 120 Paradores in Spanje, welke te reserveren zijn via het reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal mooie autorondreizen/fly-drives.

Tevens kunt u zelf een reis samenstellen, waarbij u de route en overnachtingen kunt bepalen. Voor overige vragen kunt u altijd een mail sturen: info@travelslide.nl U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons. Bellen kan natuurlijk ook naar reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport: 010 24 50 955.


BEKIJK ONZE AUTORONDREIZEN O.A MET DE PARADORES HOTELS

Bekijk onze digitale brochure, daarin vindt u o.a deze Paradores rondreizen:

8 daagse autorondreis Noord Spanje overnachtingen in Paradores hotels vanaf € 495   lees meer 

8 daagse autorondreis de Koningsroute overnachting in Paradores hotels vanaf € 495  lees meer

8 daagse autorondreis vanaf Rotterdam Airport Andalusie overnachting in Paradores vanaf € 495   lees meer 

8 daagse autorondreis Portugal/Spanje door de wijnstreek overnachting o.a in Paradores hotels vanaf € 395 lees meer

8 daagse rondreis rond Madrid met overnachting o.a. Paradores hotels vanaf € 495   lees meer 

Prijzen op dagbasis exclusief vluchten en autohuur

Wij maken graag geheel vrijblijvend een offert lees meer