BEKIJK HIER ONZE DIGITALE REISGIDSEN VAN DE RIU HOTELS EUROPA EN VERRE REIZEN
WELKOM BIJ DE RIU VRIENDEN CLUB

Wij... van de RIU Vrienden Club zijn de specialisten van de RIU hotels in Nederland en Belgie. Wij gaan regelmatig op studiereis en in 2017 hebben wij 34 RIU hotels zelf bezocht.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste aanbiedingen en bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport heeft u een aantal extra's, zoals korting op de taxfree, korting op maaltijden en drankjes en bij het kopen van tijdschriften.Wij betalen ook voor u het lang parkeren en bij vertrek vanaf Amsterdam heeft u 50% korting op de Valet-parking*

In een RIU-hotel voelt iedereen zich thuis. Want bij RIU staat service altijd voorop. En natuurlijk zorgen de chefs iedere keer weer voor culinaire verrassingen. Zodat iedereen bij ons zijn eigen droomvakantie heeft. Neem even lekker de tijd en droom weg bij het bladeren door ons aanbod op zoek naar het hotel dat precies past bij uw vakantiewensen.

Kijk voor onze RIU AANBIEDINGEN met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport maar ook de andere luchthavens op deze pagina 

*Lees meer over Vrij lang parkerenWij zijn de RIU-specialisten en hebben haast in alle hotels geslapen óf gegeten en zoeken altijd de beste aanbiedingen voor u uit. Voor meer info over de RIU Vrienden Club Nederland en België en de extra's; kijk dan even verder op deze website.

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden.

                                    

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs, die u in ons boekingssysteem vindt, maar via de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren op onze parkeerplaats aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.

Het vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport is een fijn begin van uw vakantie. Geen grote rijen, inchecken 90 minuten voor vertrek, vrij parkeren dicht bij de vertrekhal en bij terug komst heeft u vrij snel uw bagage weer terug.

Veel van onze klanten weten dit en zijn bereid voor al deze voordelen iets meer voor te betalen Helaas bepalen wij niet die de prijs maar is dit de touroperator. 

De prijzen welke u in ons systeem ziet, zijn voor 99% hetzelfde als "ALLE" aanbieders en inclusief transfer,
maar zonder ruimbagage, maar alleen wij met vrij parkeren!

Kijk in ons reserveringsysteem met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, Amsterdam, Groningen Airport Eelde en Eindhoven Airport

Wij berekenen online € 25,- en telefonisch € 35,- bemiddelingskosten, maar daarvoor ontvangt u:
 Vrij lang parkeren op Rotterdam The Hague Airport - 10% korting op de taxfree aankopen

En wordt gratis lid van de RIU VRIENDEN CLUB.   Kijk direct op de RIU website hier  voor de voordelen.
 


ALLE RIU HOTELS OP EEN RIJ....VAN ALLE LUCHTHAVENS

BEKIJK ONZE ANDERE PAGINA'S MET DE RIU HOTEL INFORMATIE

Wij maken graag het verschil en kunnen u alles vertellen over:

Riu Vrienden Club lees meer  en de voordelen er van lees meer

Riu Couples Only hotels , lees meer

Riu hotels verkoop voor onze Belgische klanten, lees meer

Riu is ook duurzaam lees meer

Alle RIU hotels op Gran Canaria, lees meer, Tenerife, lees meer, Fuerteventura lees meer, Lanzarote lees meer

Wij hebben kort geleden een studiereis gemaakt naar de  Costa del Sol lees meer ,Costa de la Luz lees meer en de Dominicaanse Republiek, Punta Cana lees meer

De RIU welness hotels lees meer

De RIU golfhotels, lees meer

Kees zijn favoriete RIU hotel is het RIU Palace op Jamaica, lees meer

Aanbiedingen

 

WORDT GRATIS LID VAN DE RIU PARTNERSCLUB

Voor meer informatie lees hier


WAAR IS HET TEAM VAN REISBUREAU TRAVEL SLIDE AL GEWEEST...Ingrid van den Heuvel is al 27 jaar werkzaam in de reisbranche,  woonachtig in Papendrecht.

Na 25 jaar dienstverband bij Broere/Thomas Cook Travelshop/VakantieXperts heeft zij in september 2015 het Cruise Vertrekpunt opgestart op het ss Rotterdam. Zij is onze cruisespecialiste, inmiddels niet meer op het ss Rotterdam, maar ook op de luchthaven. In de loop der jaren heeft zij verschillende cruises gemaakt met diverse rederijen.

Verder is zij in diverse bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Australië geweest. Haar favoriete bestemmingen zijn Italië en Zuid-Afrika.  Op haar bucketlist staat nog een cruise naar Alaska.

 

Annemiek Peeters is al 10 jaar werkzaam op ons reisbureau en totaal 21 jaar ervaring in de reisbranche. Zij is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Als Riu / Reisspecialiste heeft zij diverse Riu Hotels op de bestemmingen bezocht en mogen ervaren. Tevens heeft zij landen binnen en buiten Europa bezocht. Haar persoonlijke favoriete bestemmingen zijn Italië, Verenigde Staten, Thailand en Zuid Afrika ! Op haar bucketlist staat nog o.a. een rondreis door Australië.


Shannon Visser de benjamin in het team van reisbureau Travel Slide, woonachtig in Poortugaal zij is 3 zomers naar Mallorca geweest en zojuist terug van haar studiereis naar Gran canaria.


Kees Kooijmans, woonachtig in Kapellen Belgie, sinds 1977 werkzaam in de reisbranche bekent als Crazy Keessie of de Reisarchitect Heeft 103 landen bezocht en is de RIU specialist, hij heeft in 73 RIU hotels gegeten of geslapen. Zijn favoriete bestemming is Playa del Carmen in Mexico. Op zijn bucklist staat nog de Trans Siberie Expres.

 

De studiereizen welke bij ons gepland zijn, Kroatie/Brac, Algarve, Costa del Luz, Kanaaleilanden, Curacao, Aruba en verschillende cruiseschepen

 

HET NIEUWE LOGO VAN DE RIU HOTELS