GROETJES VAN INGRID UIT...

                                                    

AIDA CRUISES

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

WIST U DAT WIJ OOK VEEL KENNIS HEBBEN VAN DE AIDA CRUISES!Das Clubschiff
H
iermee verwoordt deze Duitse rederij haar stijl van informeel, ontspannen en sportief cruisen en de ambiance aan boord van haar schepen. Alle maaltijden zijn in buffetvorm, waarbij tafelwijn, bier en frisdrank zijn inbegrepen.
Voor een à la carte diner kan men (met bijbetaling) in het specialiteitenrestaurant terecht, waarvan de AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna en AIDAblu er zelfs een aantal hebben.

 

Wij hebben extra informatie over de AIDAprima lees meer deze vaart tot begin november van uit Rotterdam. Vanaf maart 2018 gaat het nieuwecruiseschip de AIDAperla van uit Rotterdam varen. Kombineer deze cruise met een golf programma of een fietsprogramma.

Wij hebben een groot aantal cruise door de Middellandse zee met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

 

AIDA CRUISES

 • Volop mogelijkheden, geen verplichtingen
 • Zorgeloos genieten: fooien en veel drankjes inbegrepen
 • Ruim aanbod van sportieve excursies
 • Ook ideaal voor jongeren en gezinnen
 • Aantrekkelijke opties voor grote gezelschappen.

RESERVEER BIJ ONS VOOR DE BESTE ONLINE PRIJS!

De nadruk ligt op de sportiviteit, wat merkbaar is aan de uitgebreide fitnessfaciliteiten aan boord zoals conditietraining, spinning, basketbal of volleybal, golf of nordic walking. De professionele duikinstructeur geeft duiklessen aan boord, die tijdens een duikexcursie in de praktijk gebracht kunnen worden. Veel excursies bevatten sportieve elementen; leer een bestemming eens kennen vanaf de fiets in plaats vanuit een bus!

Het interieur van de schepen is verfrissend, zowel de lounges als de hutten zijn met gebruik van opvallende kleuren ingericht. Op de AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna, AIDAblu en AIDAsol is de traditionele showlounge vervangen door het dynamische en eigentijdse Theatrium, in het atrium van het schip. Hier vinden gedurende de avond korte, gevarieerde optredens van diverse artiesten plaats. Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen en voor kinderen, die samen met de ouders een hut delen, zijn er zeer aantrekkelijke kortingen. Een uitstekende keuze voor sportieve stellen en families met kinderen in een Duitstalige omgeving.

Alleenreizenden

U betaalt een toeslag van 25 tot 60% op het basis 2-persoonstarief afhankelijk van de cruise en de hutcategorie.

Dinerzittingen

Open zitting.

Drankprijzen

Frisdrank per glas € 2,40
Water per fles € 2,40
Bier vanaf € 2,90
Wijn per glas vanaf € 4,60
Whisky vanaf  € 4,80
Cocktail vanaf € 4,60
Tijdens de buffetmaaltijden zijn water, tafelwijn, bier en frisdrank inclusief.

Op alle AIDA schepen kunt u een AIDA card aanschaffen, waar een drankenkrediet op staat. Prijzen van een AIDA card bij cruises tot 7 dagen bedragen € 50 (excl. alcoholische dranken) en € 110 (incl. alcoholische dranken).
Prijzen van een AIDA card bij cruises vanaf 7 dagen of langer zijn vanaf € 70 (excl. alcoholische dranken) en € 150 (incl. alcoholische dranken). De prijs voor de aanschaf van de kaart ligt lager dan het krediet wat erop wordt gezet. Als het krediet op is, kan de kaart weer opgeladen worden.

Alle prijzen zijn aan wijziging onderhevig.

Fooienbeleid

Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Kledingadvies

Er zijn geen specifieke kledingvoorschriften.
Overdag: vrijetijdskleding.
's Avonds: informeel en ongedwongen.
Avondkleding kunt u gerust thuis laten!

In verwachting

Bent u 24 weken of langer in verwachting, dan wordt u helaas niet aan boord toegelaten.

Kinderfaciliteiten

De minimumleeftijd aan boord voor kinderen is 6 maanden. Op alle routes met drie of meer opeenvolgende zeedagen geldt een minimum leeftijd van 12 maanden. Alle kinderen tussen 6 en 12 maanden moeten zijn ingeënt tegen kinderziekten.

Kinderactiviteiten worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 17 jaar, onderverdeeld als volgt:

 • Zeepaardjes: van 3 tot 6 jaar
 • Dolfijnen: van 7 tot 9 jaar
 • Haaien: van 10 tot 11 jaar
 • Orcas: van 12 tot 13 jaar
 • Teens: van 14 tot 17 jaar (alleen tijdens vakantieperiodes)

De activiteiten omvatten o.a. een piratenparty met zeerovers, een scheepsrally, spelletjes in het aparte kinderzwembad, etc. Aan het begin van de cruise wordt een speciale bijeenkomst voor ouders met kinderen gehouden om uitleg te geven over het kinderprogramma aan boord. Indien ouders zonder hun kinderen aan een excursie of boordactiviteit willen deelnemen, dan is kinderoppas mogelijk voor kinderen van 3 tot 11 jaar mogelijk.
Kinderen moeten luiervrij zijn.
Voor kinderen onder 3 jaar is geen babysitting beschikbaar.

NB. Wij maken u er op attent dat kinderen zindelijk moeten zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan.

Op een aantal afvaarten reizen kinderen van 2 t/m 15 jaar gratis bij bezetting van een 3e of 4e bed in de hut van de ouders. Op overige afvaarten betalen ze een sterk gereduceerd tarief.

Regels: passagiers onder de 25 jaar

 • Alcoholconsumptie vanaf 16-18 jaar.
 • Casino toegang vanaf 18 jaar.
 • Minimum leeftijd hoofdboeker: 16 jaar maar alleen met schriftelijke toestemming van de ouders of van de wettelijke voogd.

Roken aan boord

Roken is alleen toegestaan op daarvoor aangewezen plaatsen aan dek en in een aantal bars. In de hut mag niet worden gerookt. Roken op het balkon van de hut is wel toegestaan.

Terug naar thema cruises

DIT ZIJN DE REDERIJEN WAARMEE WIJ SAMENWERKEN:

Grote schepen:                                                 Middelgrote schepen:                                           Kleine schepen: 

AIDA cruise line                                                Costa Cruises                                                        Azamara Club Cruises

Carnival Cruises                                               Crystal Cruises                                                      Regent Seven Seas Cruises

Costa Cruises                                                    Holland America Line                                           Seabourn Cruises

Cunard                                                                MSC Cruises                                                         Silversea Cruises

Disney Cruise Line                                             Oceania Cruises                                                   Windstar Cruises

MSC Cruises                                                       Fred. Olsen Cruise Lines                                     Star Clippers

Norwegian Cruises Line                                                                                                                    Hapag-Lloyd

Princess Cruises                                                                                                                                Hurtigruten       

Royal Caribbean

X Celebrity Cruises

 terug naar het thema Cruises          

 terug naar cruise videoselecter