BEKIJK DE VIDEOCLIPS VAN FOX VLIEGVAKANTIES

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

FOX RONDREIZEN

FOX biedt een compleet reisaanbod naar vele bijzondere bestemmingen in de hele wereld; groepsreizen, privé reizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen!

Classics


Ontdek alle hoogtepunten! Kies voor een ‘FOX Classics’ reis en u mist niets. Wij nemen u mee naar de magische Taj Mahal, de indrukwekkende Grote Muur of de onmetelijke Grand Canyon, om er maar een paar te noemen. Zowel bij de ervaren reiziger als de onervaren reiziger zijn deze reizen al jarenlang de populairste keuze.


Experience

Maak onderdeel uit van de cultuur. Ontmoet de lokale bevolking en beleef de ware schoonheid van een land met de ‘FOX Experience’ reizen. Ervaar authentieke ceremonies, proef bijzondere gerechten of droom weg bij de ondergaande zon op een tropisch strand. Tijdens deze reizen bezoekt u niet alleen veel highlights van de bestemming maar ontdekt u ook veel minder bekende en unieke plekjes. Maak kennis met het verhaal achter de bestemming.

Easy Going

Reizen in aangepast tempo, want reizen moet ook vakantie zijn. Even helemaal bijkomen en ontspannen. Dingen doen waar u van houdt; net een nachtje langer verblijven op uw favoriete bestemming, nog even een duik in het zwembad of een boekje lezen op het strand. Uiteraard ontdekt u het vakantieland maar wel op uw eigen en ontspannen manier. Wilt u echt genieten en net iets meer tijd hebben bij de belangrijkste hoogtepunten? Kies dan voor een Easy Going reis

Grand Voyage

Een once in a lifetime experience. Kies de reis die u altijd al heeft willen maken, waar u over heeft gefantaseerd, heeft gelezen en hebt gesproken met vrienden. Deze bijzondere reizen voeren door meerdere landen, vaak (deels) over eeuwenoude en bekende routes, zoals de Trans-Kalahari highway en Route 66. De Grand Voyage reizen zijn de pareltjes uit ons aanbod en voor de echte liefhebber!