UNIEKE HUIS TOT HUIS SERVICE EN VRIJ PARKEREN OP ROTTERDAM AIRPORT

Woont u binnen een straal van 10 kilometer van de Rotterdamse cruise-terminal dan bieden wij u een unieke service.
Wij halen u persoonlijk op van huis en brengen u naar de cruise-terminal. Bij terugkomst staan wij weer op de kade om u na een geslaagde cruisevakantie terug naar huis te brengen. Dit kost u maar "1 EURO"!
Woont u verder weg; dan vragen wij een kleine vergoeding voor deze extra service.

Deze extra service (tegen een vergoeding) kunnen wij ook leveren naar de terminal in Amsterdam. Vanuit Rotterdam omgeving,Den Haag

Vertrekt u vanaf Rotterdam The Hague Airport en u reserveert de cruise met de vliegtickets bij ons; dan mag u de auto vrij op onze parkeerplaats zetten. Het zal wel regelmatig voorkomen dat u voor uw zekerheid een nachtje eerder van huis moet vertrekken, omdat de chartervluchten wel eens vertraging of een tijdsverandering hebben! Wij willen niet dat u de cruise afvaart mist. Wij reserveren dan een hotelovernachting dichtbij de terminal.

Komt u van ver dan is het mogelijk om een nachtje te slapen en een week uw auto te parkeren voor slechts € 110 in het bij ons naastgelegen Wings hotel. (lees meer)

Misschien is het ook wel fijn om een paar dagen eerder en langer te blijven als u een cruisevakantie maakt. Wij helpen u graag bij het reserveren van deze extra accommodaties en een eventuele huurauto.terug naar thema cruisen