WIJ MAKEN GRAAG VOOR U EEN VAKANTIEDEAL VOOR HET COUPLES ONLY RIU HOTEL DON MIGUEL

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u en belonen u daar voor alvast met een reischeque van € 25. 

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs die u in ons systeem vindt, maar via  de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.

Wij hebben echter met dagprijzen te maken, die elk uur van de dag kunnen verschillen, maar wij stellen voor u een eigen pakketreis samen die vaak goedkoper is dan dat u dit zelf samenstelt op het internet. Dat scheelt u zo een paar uur zoeken en wij garanderen u de beste prijs!

Tegen een kleine vergoeding reserveren wij voor de beste plaatsen in het vliegtuig en checken voor u in.

Dit is het beste aanbod in Nederland en België!


Het RIU Don Mugeul reserveert u via reisbureau travel Slide voor de beste prijs #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

Vul onze offerte mail hier in met hoeveel personen, vertrekdatum, aantal dagen, welk hotel op welke verzorgingsbasis. Gebruik hier voor ons offerteformulier. Makkelijker is om direct uw eerste offerte naar ons op te sturen: info@travelslide.nl

De vaste basisprijzen welke u in ons systeem ziet, zijn inclusief transfer, maar zonder ruimbagage. Dat is ook bij de andere aanbieders.

Het prijsverschil met TUI België kijk hier kan best nog groter zijn. Wij reserveren graag via Rotterdam of Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

                                                                                      

Wij maken graag voor u ook zo'n geweldige deal!
Reserveer via ons formulier 010 24 50 955 of info@travelslide.nl

 

EIGEN VIDEOCLIP VAN HET RIU HOTEL DON MIGUEL

HET RIU DON MIGUEL OP GRAN CANARIA

Bienvenido in de wereld van RIU Don Miguel, een hotel met karakter in Playa del Inglés op Gran Canaria. De sfeer is werelds, kleurrijk, warm en grenzeloos gastvrij. Het design koel en strak als tegenhanger voor de warme eilandzon met de kleur paars als vrolijke noot.

En de service? Precies zoals je verwacht: ouderwets goed. Dus zeg maar: hallo, onbezorgd vakantie vieren! Even geen stress, geen kinderen, alle relax-ingrediënten bij de hand en zeeën van tijd voor elkaar. Vul het in met loungen bij het zwembad, uitslapen op de royale bedden, uitgebreid ontbijten en romantisch wandelen door de Dunas de Maspalomas met als bonus een spectaculaire zonsondergang. Meer info

Terug naar het RIU menu

 


Meer info kijk hier

 

 

HET RIU COUPLES ONLY HOTEL DON MIGUEL NATUURLIJK OOK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT!