Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

RESERVEER HIER HET RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA VOOR DE BESTE ONLINE PRIJS

RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET VRIJ LANG PARKEREN

Het Clubhotel RIU Gran Canaria ligt tegenover de Costa Meloneras in Maspalomas en is een 24-uur All Inclusive hotel, naast Las Dunas de Maspalomas. Ideaal dankzij het comfort dat het biedt aan zijn gasten. Dit hotel van RIU is één van de beste hotels op Gran Canaria, dankzij de ongelofelijke faciliteiten en de exclusieve service, die karakteristiek is voor RIU Hotels & Resorts.

Het Clubhotel RIU Gran Canaria is ideaal voor, zowel een familievakantie als een vakantie met vrienden, aangezien de meer dan 600 kamers perfect zijn uitgerust om aan alle verschillende behoeftes van alle gasten te voldoen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een eindeloos aantal faciliteiten, zoals satelliet-TV, airconditioning, een minibar en een balkon of terras om de prachtige omgeving van ons hotel op Gran Canaria te bewonderen. Meer info

 

terug naar RIU Gran Canaria  menu  

                     Kijk voor meer info hier

HET RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT...

VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl