WIJ MAKEN GRAAG VAN HET RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA EEN MOOIE VAKANTIEDEAL!

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u en belonen u daar voor alvast met een reischeque van € 25. 

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs, die u in ons boekingssysteem vindt, maar via de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.

Voorbeeld:
op dit moment hebben nog geen RIU vakantiedeal moeten maken.
De beste prijs nu is onze pakketreis, maar wel met de volgende extra's:
- op Rotterdam The Hague Airport vrij lang parkeren
- 10% korting op de taxfree aankopen
- chique kofferlabels
- persoonlijke service! 
 

Tegen een kleine vergoeding reserveren wij voor u, de beste plaatsen in het vliegtuig en checken voor u in.

Dit is het beste aanbod in Nederland en België!

#RIUclubhotelGranCanaria reserveer bij de RIU vrienden Club #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

Vul ons offerte formulier hier in met hoeveel personen, vertrekdatum, aantal dagen, welk hotel op welke verozrgingsbasis. Makkelijker is om direct uw eerste offerte naar ons op te sturen: info@travelslide.nl

                                                        De vaste basisprijzen, welke u in ons systeem ziet, kijk hier zijn inclusief transfer maar zonder ruimbagage, dat is ook bij de andere aanbieders.

Het prijsverschil met TUI België kijk hier kan best nog groter zijn.
Wij reserveren graag via Rotterdam of Eindhoven, Amsterdam, Brussel en Antwerpen. Voor de uitgebreide informatie over het hotel kijk hier.


Wij maken graag voor u ook zo'n geweldige deal! Reserveer via ons formulier of
bel 010 24 50 955 of stuur een mail naar info@travelslide.nl


RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET VRIJ LANG PARKEREN

Het Clubhotel RIU Gran Canaria ligt tegenover de Costa Meloneras in Maspalomas en is een 24-uur All Inclusive hotel, naast Las Dunas de Maspalomas. Ideaal dankzij het comfort dat het biedt aan zijn gasten. Dit hotel van RIU is één van de beste hotels op Gran Canaria, dankzij de ongelofelijke faciliteiten en de exclusieve service, die karakteristiek is voor RIU Hotels & Resorts.

Het Clubhotel RIU Gran Canaria is ideaal voor, zowel een familievakantie als een vakantie met vrienden, aangezien de meer dan 600 kamers perfect zijn uitgerust om aan alle verschillende behoeftes van alle gasten te voldoen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een eindeloos aantal faciliteiten, zoals satelliet-TV, airconditioning, een minibar en een balkon of terras om de prachtige omgeving van ons hotel op Gran Canaria te bewonderen. Meer info

 

terug naar RIU Gran Canaria  menu  

                     


Kijk voor meer info hier

HET RIU CLUBHOTEL GRAN CANARIA VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT...