WIJ MAKEN GRAAG EEN VAKANTIEDEAL VOOR HET RIU PALACE MASPALOMAS

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u en belonen u daar voor alvast met een reischeque van € 25. 

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs, die u in ons boekingssysteem vindt, maar via de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.


HET RIU PALACE MASPALOMAS IN 360 GRADEN (werkt in chrome)

het@riupalacemaspalomas reserveert u voor de beste prijs bij #reisbureautravelslide#rotterdamairport #theta360 - Spherical Image - RICOH THETAHet #RIUPalaceMaspalomas reserveert u met vrij lang parkeren bij de#RIUvriendenclub 0102450955 #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

De vaste basisprijzen, welke u in ons systeem ziet, zijn inclusief transfer, maar zonder ruimbagage.
Dat is ook geval bij de andere aanbieders.

Het prijsverschil met TUI België kijk hier kan best nog groter zijn.
Wij reserveren graag via Rotterdam of Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

                                                          

Wij maken graag voor u ook zo'n geweldige deal! 

Reserveer via ons formulier 010 24 50 955 of info@travelslide.nl

Bekijk onze zelf gemaakte videoclip.

 


 

Wij maken graag voor u ook zo'n geweldige deal! Reserveer via ons formulier of bel 010 24 50 955 of stuur een mail: info@travelslide.nl.

 

HET RIU PALACE MASPALOMAS MET VRIJ PARKEREN OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Hotel RIU Palace Maspalomas is gebouwd in koloniale stijl en ligt te midden van een grote subtropische tuin en de beroemde duinen van Maspalomas op het Spaanse Gran Canaria. In dit elegante en aangename complex kunt u genieten van de feilloze service en de kwaliteit van RIU Hotels & Resorts.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer of gewoon voor de gezelligheid bent gekomen, in het Palace vindt u alles wat u nodig hebt voor een geslaagde vakantie. U vindt er onder meer twee zwembaden, een jacuzzi, een sauna en een fitnessruimte.

Wilt u graag verwend worden met een schoonheidsbehandeling of massage, dan kunt u terecht in ons wellnesscenter. Meer info


terug naar het RIU menu


Meer info kijk hier

 

HET RIU MASPALOMAS NATUURLIJK OOK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT!