Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

HET RIU PALACE OASIS O.A VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Het verrassende RIU hotel Palace Oasis ligt op Gran Canaria in Spanje. Het RIU Palace Oasis wordt gezien als een echte oase van comfort, waar u van de meest exclusieve service kunt genieten.

Om dit luxe complex heen ligt een 65.000 m² groot park vol palmbomen. Het hotel biedt de beste kwaliteit en service om tegemoet te komen aan de wensen van alle gasten. Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie ver weg van het hectische leven in de stad, dan heeft dit hotel de beste faciliteiten.
U kunt gebruik maken van een zwembad, een zonneterras en een jacuzzi. In de Spa kunt u ontspannen in de sauna, de ijsfontein, het stoombad, een cycloondouche of in de fitnessruimte. Laat u verwennen in het wellnesscenter, of maak een keuze uit het brede aanbod behandelingen en massages.

Vergelijk de Belgische RIU hotel prijzen met die van ons!

Let op dit is onze Basisprijs RIU Vrienden Club deze prijs vindt u bij alle aanbieders van dit hotel; alleen bij ons met vrij lang parkeren!

Meer hotel info 

Terug naar het menu Gran Canaria

RESERVEER HET RIU PALACE MASPALOMAS ONLINE VOOR DE BESTE PRIJSVERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl