HET RIU PALACE OASIS O.A VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Het verrassende RIU hotel Palace Oasis ligt op Gran Canaria in Spanje. Het RIU Palace Oasis wordt gezien als een echte oase van comfort, waar u van de meest exclusieve service kunt genieten.

Om dit luxe complex heen ligt een 65.000 m² groot park vol palmbomen. Het hotel biedt de beste kwaliteit en service om tegemoet te komen aan de wensen van alle gasten. Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie ver weg van het hectische leven in de stad, dan heeft dit hotel de beste faciliteiten.
U kunt gebruik maken van een zwembad, een zonneterras en een jacuzzi. In de Spa kunt u ontspannen in de sauna, de ijsfontein, het stoombad, een cycloondouche of in de fitnessruimte. Laat u verwennen in het wellnesscenter, of maak een keuze uit het brede aanbod behandelingen en massages.

Vergelijk de Belgische RIU hotel prijzen met die van ons!

Let op dit is onze Basisprijs RIU Vrienden Club deze prijs vindt u bij alle aanbieders van dit hotel; alleen bij ons met vrij lang parkeren!

Meer hotel info 

Terug naar het menu Gran Canaria

Het #RIUPalceOasis op Gran Canaria reserveert u bij #reisbureautravelSlide #RotterdamAirport #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA

WIJ MAKEN GRAAG VOOR U DE VAKANTIEDEAL VAN DE DAG

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u en belonen u daar voor alvast met een reischeque van € 25. 

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs, die u in ons boekingssysteem vindt, maar via de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.

Wij hebben echter met dagprijzen te maken, die elk uur van de dag kunnen verschillen, maar wij stellen voor u een eigen pakketreis samen die vaak goedkoper is dan dat u dit zelf samenstelt op het internet. Dat scheelt u zo een paar uur zoeken en wij garanderen u de beste prijs!

 

MEER INFORMATIE OVER HET VLIEGEN VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT.

De vliegtijden zijn (onder voor behoud) vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn:

Transavia  dinsdag heen om 13.05 uur en terug om 17.25 en donderdag heen om 07.00 uur terug 11.20 uur.

De andere aanbieders van deze accommodatie zijn,


Controleer het zelf en wij belonen u bij vertrek  Rotterdam The Hague Airport,  met persoonlijke service en vrij lang parkeren

Onze administratie kosten zijn bij een volledige online € 26 , telefonische, een e-mail boeking en bij persoonlijke service in het reisbureau  € 33.50.

Vul onze offerte mail hier in met hoeveel personen, vertrekdatum, aantal dagen, welk hotel op welke verzorgingsbasis. Makkelijker is om direct uw eerste offerte naar ons op te sturen: info@travelslide.nl

De vaste basisprijzen, welke u in ons systeem ziet, zijn wel  inclusief transfer maar zonder ruimbagage, dat is ook bij de andere aanbieders.

Het prijsverschil met TUI België kijk hier kan best nog groter zijn.
Wij reserveren graag via Rotterdam of Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

U ontvangt extra op Rotterdam The Hague Airport:
- vrij lang parkeren
- 10% korting op de taxfree aankopen
- persoonlijke service! 

Tegen een kleine vergoeding reserveren wij voor u de beste plaatsen in het vliegtuig, checken voor u in en boeken eventueel extra bagage bij.

Reserveer via ons formulier of bel 010 24 50 955 of stuur een mail naar info@travelslide.nl

RIU HOTELS VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT