START DE VAKANTIE VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT...GEEN LANGE WACHTRIJEN...MAKKELIJK EN VRIJ PARKEREN. ALTIJD VOOR DE BESTE PRIJS DIE WIJ VOOR U VERGELIJKEN

                                        

Reisbureau Travel Slide is al twintig jaar gevestigd op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.

Reserveer nu bij ons voor de beste prijs en ontvang gratis het RTHA paspoort met korting op de taxfree, maaltijden en drankjes, tijdschriften en natuurlijk het vrij parkeren.

Reserveer online voor de beste prijs of kom langs bij ons op het reisbureau op Rotterdam the Hague Airport. Wij hebben goede koffie, geven persoonlijke aandacht en vrij parkeren voor de deur. 

 

 

ONZE TOP VAKANTIE BESTEMMINGEN VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

* GRAN CANARIA / LAS PALMAS, lees meer                                     NIEUW VOOR ZOMER 2018                                 

* COSTA DEL SOL / MALAGA, lees meer                                             * LISSABON, lees meer

* TENERIFE, lees meer                                                                           * SICILLIE, lees meer

* ALGARVE / FARO, lees meer                                                               * KROATIE/ BRAC, lees meer

* IBIZA, lees meer                                                                                    * FUERTEVENTURA, lees meer

* MALLORCA / PALMA, lees meer                                                          * LANZAROTE, lees meer

*COSTA BLANCA / ALICANTE, lees meer                                              * COSTA DE ALMERIA, lees meer

* KRETA / HERAKLION, lees meer

* RHODOS /, lees meer

* TURKSE RIVIERA / ANTALYA, lees meer

* KROATIE / PULA / SPLIT / DUBROVNIK, lees meer 

WIJ HEBBEN OOK NOG 12 MOOIE "CITY" BESTEMMINGEN, lees meer

KIES HET LAND EN VINDT DE BESTE ONLINE PRIJS VOOR UW VAKANTIE

WAAR IS HET TEAM VAN REISBUREAU TRAVEL SLIDE AL GEWEEST...Ingrid van den Heuvel is al 27 jaar werkzaam in de reisbranche,  woonachtig in Papendrecht.

Na 25 jaar dienstverband bij Broere/Thomas Cook Travelshop/VakantieXperts heeft zij in september 2015 het Cruise Vertrekpunt opgestart op het ss Rotterdam. Zij is onze cruisespecialiste, inmiddels niet meer op het ss Rotterdam, maar ook op de luchthaven. In de loop der jaren heeft zij verschillende cruises gemaakt met diverse rederijen.

Verder is zij in diverse bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Australië geweest. Haar favoriete bestemmingen zijn Italië en Zuid-Afrika.  Op haar bucketlist staat nog een cruise naar Alaska.

 

Annemiek Peeters is al 10 jaar werkzaam op ons reisbureau en totaal 21 jaar ervaring in de reisbranche. Zij is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Als Riu / Reisspecialiste heeft zij diverse Riu Hotels op de bestemmingen bezocht en mogen ervaren. Tevens heeft zij landen binnen en buiten Europa bezocht. Haar persoonlijke favoriete bestemmingen zijn Italië, Verenigde Staten, Thailand en Zuid Afrika ! Op haar bucketlist staat nog o.a. een rondreis door Australië.


Shannon Visser de benjamin in het team van reisbureau Travel Slide, woonachtig in Poortugaal zij is 3 zomers naar Mallorca geweest en zojuist terug van haar studiereis naar Gran canaria.


Kees Kooijmans, woonachtig in Kapellen Belgie, sinds 1977 werkzaam in de reisbranche bekent als Crazy Keessie of de Reisarchitect Heeft 103 landen bezocht en is de RIU specialist, hij heeft in 73 RIU hotels gegeten of geslapen. Zijn favoriete bestemming is Playa del Carmen in Mexico. Op zijn bucklist staat nog de Trans Siberie Expres.

 

De studiereizen welke bij ons gepland zijn, Kroatie/Brac, Algarve, Costa del Luz, Kanaaleilanden, Curacao, Aruba en verschillende cruiseschepen