NIEUW VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR HET MOOIE EILAND BRAC

Het eiland Brac is het meest bergachtige eiland van Kroatië. Het landschap is er erg afwisselend met ruige kalkrotsen, vruchtbare valleien en kiezelstranden. Het bekende Zlatni Rat strand is uiterst geschikt voor families met kinderen. Het eiland biedt naast prachtige stranden ook talrijke pittoreske dorpjes met goede restaurants. Kortom, het eiland Brac is een gezellig eiland en heel geschikt voor een ultieme zon, zee en strandvakantie met het hele gezin.

Brac wordt iedere zaterdag met Tui Fly en maandag en woensdag met Transavia vanaf Rotterdam The Hague Airport aangevlogen.

Reserveer bij reisbureau Travel Slide. Wij hebben de beste prijs bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport en ontvang het RTHA paspoort, voor korting op de taxfree, maaltijden en drankjes, tijdschriften en wij betalen het Lang parkeren.WIJ HEBBEN EEN AANTAL VIDEOCLIPS GESELECTEERD

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

RESERVEER ONLINE VOOR DE BESTE ONLINE PRIJS

WAAR IS HET TEAM VAN REISBUREAU TRAVEL SLIDE AL GEWEEST...Ingrid van den Heuvel is al 27 jaar werkzaam in de reisbranche,  woonachtig in Papendrecht.

Na 25 jaar dienstverband bij Broere/Thomas Cook Travelshop/VakantieXperts heeft zij in september 2015 het Cruise Vertrekpunt opgestart op het ss Rotterdam. Zij is onze cruisespecialiste, inmiddels niet meer op het ss Rotterdam, maar ook op de luchthaven. In de loop der jaren heeft zij verschillende cruises gemaakt met diverse rederijen.

Verder is zij in diverse bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Australië geweest. Haar favoriete bestemmingen zijn Italië en Zuid-Afrika.  Op haar bucketlist staat nog een cruise naar Alaska.

 

Annemiek Peeters is al 10 jaar werkzaam op ons reisbureau en totaal 21 jaar ervaring in de reisbranche. Zij is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Als Riu / Reisspecialiste heeft zij diverse Riu Hotels op de bestemmingen bezocht en mogen ervaren. Tevens heeft zij landen binnen en buiten Europa bezocht. Haar persoonlijke favoriete bestemmingen zijn Italië, Verenigde Staten, Thailand en Zuid Afrika ! Op haar bucketlist staat nog o.a. een rondreis door Australië.


Shannon Visser de benjamin in het team van reisbureau Travel Slide, woonachtig in Portugaal zij is 3 zomers naar Mallorca geweest en op haar bucklist staat o.a Gran Canaria


Kees Kooijmans, woonachtig in Kapellen Belgie, sinds 1977 werkzaam in de reisbranche bekent als Crazy Keessie of de Reisarchitect Heeft 103 landen bezocht en is de RIU specialist, hij heeft in 73 RIU hotels gegeten of geslapen. Zijn favoriete bestemming is Playa del Carmen in Mexico. Op zijn bucklist staat nog de Trans Siberie Expres.

 

De studiereizen welke bij ons gepland zijn, Kroatie/Brac, Gran Canaria, Algarve, Costa del Luz, Curacao, Aruba en verschillende cruiseschepen