DE COSTA BLANCA, LUCHTHAVEN ALICANTE ELKE DAG VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

In de overbekende badplaats Benidorm is het het hele jaar door vakantie. Wij reserveren voor u 138 accommodaties van Neckermann, TUI , Solfly, de Jong en andere vanaf € 14 tot € 450 per dag.Totaal 7176 reizen van een week!


Bij vertrek vanaf Rotterdam Airport kunt u uw auto vrij parkeren op onze parkeerplaats.

Onze accommodatie selectie van de Costa Blanca

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

Ons aanbod naar de Costa Blanca

VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl                      

COSTA BLANCA VANAF ROTTERDAM AIRPORT EN DE ANDERE LUCHTHAVENS.

Op de witte zandstranden kunt u met het hele gezin genieten van het zonnetje! Op watersportgebied is er keuze uit zwemmen, waterskiën, zeilen, diepzeeduiken. Maar ook een rustig partijtje golf of een go-kartrit . De Spaanse bars, Engelse pubs, Hollandse cafés en Belgische restaurants zorgen voor vertier tot in de late uurtjes. Waarna de discotheken het op swingende wijze overnemen.


Klik op de pictogrammen om de videoclips ervan te kunnen bekijken. In de rechter benedenhoek is het mogelijk de kaart te vergroten of te verkleinen. Links boven zit het knopje voor de inhoudsopgave van deze kaart.Links onder staat een  een andere kaart die het echte overzicht laat zien.