KRETA HET GROOTSTE EILAND VAN GRIEKENLAND O.A MET VERTREK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Kreta wordt o.a vanaf Rotterdam Airport aangevlogen en wie heeft er nog  niet van Kreta gehoord? Dit immens populaire eiland wordt elk jaar weer bezocht door toeristen uit alle windstreken. En niet voor niets! Op Kreta vindt men niet alleen heerlijke zandstranden en een prachtige natuur, maar ook gebouwen die meer dan één millenium voorbij hebben zien gaan. Breng een bezoekje aan Knossos waar het Minoïsch paleis ligt, of aan de oude Venetiaanse burcht Fortezza.
Wij kunnen wel 426 accommodaties voor u op Kreta reserveren o.a. van TUI, Neckermann, Corendon,Solfly en vele andere voor de beste online prijs.

Huur zeker voor een paar dagen een auto, lees meer .Bij vertrek vanaf Rotterdam Airport kunt u als extra service de gehele vakantie uw auto vrij parkeren, lees meer op onze luchthaven

Kreta wordt iedere maandag, woensdag vrijdag en zondag aangevlogen vanaf Rotterdam Airport met Transavia, Corendon en Tui Fly.

 

BEKIJK DE VIDEOCLIPS VAN DE HOTELS OP KRETA

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

O.A. THOMAS COOK, ALLTOURS, TUI EN CORENDON VLIEGEN VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

KRETA VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT ONLINE DE BESTE PRIJZEN

VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl