DE BESTE AANBIEDINGEN VINDT U BIJ NECKERMANN

Neckermann Reizen vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport naar verschillende bestemmingen en is ook een echte lastminute specialist. Wij bieden Neckermann ook aan vanaf Eindhoven Airport, Brussel en natuurlijk Amsterdam.
Vertrekt u vanaf Rotterdam The Hague Airport dan geven wij als extra service: vrij parkeren!!!
BEKIJK HIET DE VERSCHILLENDE VAKANTIE THEMA'S VAN NECKERMANN

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

ONS NECKERMANN AANBOD VANAF ROTTERDAM AIRPORT

VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl                      

'NIET GOED GELD TERUG'

Reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport is specialist van Neckermann vliegvakanties. Wij zijn op de meeste bestemmingen geweest en kennen veel hotels, waarvan wij ook videoclips hebben gemaakt. Neckermann Reizen vliegt o.a. vanaf Rotterdam The Hague Airport naar veel Europese bestemmingen en omdat wij zeker zijn van de goede kwaliteit durven wij rustig te zeggen: 'NIET GOED GELD TERUG'.

Als extra service betalen wij het lang parkeren op Rotterdam The Hague Airport!WIJ HEBBEN OOK EEN AANTAL REISGIDSEN VAN NECKERMANN VLIEGVAKANTIES