HOTEL RIU NAUTILUS IN TORREMOLINOS

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA


HET COUPLES ONLY HOTEL RIU NAUTILUS HOTEL IN TORREMOLINOS

Het Hotel Riu Nautilus ligt direct aan zee in het Spaanse Málaga. Dit rustige hotel is ideaal voor stelletjes en vrienden.

Het hotel ligt pal aan het strand van Torremolinos, op slechts 700 m van de jachthaven Puerto Marina. Naast prachtige uitzichten over de kust biedt dit hotel een zwembad, een zonneterras, een speelhal, een bar met terras en de promenade van Torremolinos, die direct achter het hotel ligt.

Dankzij de kwaliteit en uitmuntende service van RIU Hotels kunt u in het buffetrestaurant genieten van een breed scala van de beste recepten uit Andalusië.

In Hotel Riu Nautilus kunt u tafeltennissen, shows bijwonen en naar livemuziek luisteren. Maak ook eens een tochtje te paard of per fiets door de omgeving, ga tennissen of golfen op de diverse golfbanen in de buurt. Op het strand kunt u verschillende watersporten beoefenen. Sport is voor alle leeftijden. De omgeving van Torremolinos biedt een rijk uitgaansleven, waaronder veel winkels, bars, clubs en restaurants.


WIJ MAKEN GRAAG VAN HET RIU NAUTILUS EEN EEN MOOIE VAKANTIE DEAL!

De reismarkt is in beweging en er zijn verschillende aanbieders die de RIU hotels aanbieden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u en belonen u daar voor alvast met een reischeque van € 25. 

Wij mogen u geen extra korting geven op de prijs, die u in ons boekingssysteem vindt, maar via de RIU Vrienden Club kunnen wij u wel alvast vrij parkeren aanbieden op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Bij vertrek vanaf Amsterdam hebben wij ook een speciale prijs voor het lang parkeren. Wij gaan altijd voor u op zoek naar de beste prijs.

Voorbeeld:
De beste prijs nu is onze pakketreis kijk hier , maar wel met de volgende extra's:
- op Rotterdam The Hague Airport vrij lang parkeren
- 10% korting op de taxfree aankopen
- chique kofferlabels
- persoonlijke service! 
 

Tegen een kleine vergoeding reserveren wij voor u de beste plaatsen in het vliegtuig en checken voor u in.

Dit is het beste aanbod in Nederland en België

Terug naar het RIU menu

 

BEKIJK HIER AL ONZE ANDERE AANBIEDINGEN VANAF ROTTERDAM AIRPORT NAAR DE COSTA DEL SOL