Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

RESERVEER ONLINE CLUBHOTEL PAPAYAS VOOR DE BESTE PRIJS VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

HET RIU CLUBHOTEL PAPAYAS O.A. MET VERTREK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT MET VRIJ PARKEREN.

Het Clubhotel RIU Papayas is een All Inclusive hotel in Playa del Inglés, een ideale accommodatie voor families en vooral voor kinderen, omdat het beschikt over een 24-uurs All Inclusive service en faciliteiten die nodig zijn voor een vakantie vol ontspanning en plezier.

De 24-uurs All Inclusive service biedt verschillende gastronomische mogelijkheden waarmee u kunt genieten van de unieke smaken van Gran Canaria. Daarom zijn er een buffetrestaurant, het Aziatisch restaurant “Zhú” en het Restaurant Olé, waar u de smaak van de typische Spaanse specialiteiten kunt proberen.

Overdag kunt u genieten van cocktails, snacks en drankjes, terwijl u rust of met de kinderen speelt in de prachtige zoetwaterzwembaden, waarvan één met glijbanen, terwijl 's het Clubhotel RIU Papayas een avondanimatie biedt met live-optredens en -muziek.

Alle kamers van Clubhotel RIU Papayas, met 4 sterren, zijn gerenoveerd om meer comfort te bieden en ze beschikken over een moderne inrichting met o.a. een tv met satellietzenders en een balkon.

Het comfortabele Clubhotel RIU Papayas bevindt zich in Playa del Inglés en beschikt over een gratis pendeldienst van en naar het strand en het centrum dat zich op 500 meter bevindt en waar verschillende winkelcentra, restaurants en winkels te vinden zijn. Meer info

terug naar het RIU Gran Canaria menu

 Meer  info kijk hier 

VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD HET SCHERPSTE IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl