HET RIU CLUBHOTEL PAPAYAS O.A. MET VERTREK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT MET VRIJ PARKEREN.

Het Clubhotel RIU Papayas is een All Inclusive hotel in Playa del Inglés, een ideale accommodatie voor families en vooral voor kinderen, omdat het beschikt over een 24-uurs All Inclusive service en faciliteiten die nodig zijn voor een vakantie vol ontspanning en plezier.

De 24-uurs All Inclusive service biedt verschillende gastronomische mogelijkheden waarmee u kunt genieten van de unieke smaken van Gran Canaria. Daarom zijn er een buffetrestaurant, het Aziatisch restaurant “Zhú” en het Restaurant Olé, waar u de smaak van de typische Spaanse specialiteiten kunt proberen.

Overdag kunt u genieten van cocktails, snacks en drankjes, terwijl u rust of met de kinderen speelt in de prachtige zoetwaterzwembaden, waarvan één met glijbanen, terwijl 's het Clubhotel RIU Papayas een avondanimatie biedt met live-optredens en -muziek.

Alle kamers van Clubhotel RIU Papayas, met 4 sterren, zijn gerenoveerd om meer comfort te bieden en ze beschikken over een moderne inrichting met o.a. een tv met satellietzenders en een balkon.

Het comfortabele Clubhotel RIU Papayas bevindt zich in Playa del Inglés en beschikt over een gratis pendeldienst van en naar het strand en het centrum dat zich op 500 meter bevindt en waar verschillende winkelcentra, restaurants en winkels te vinden zijn. Meer info

terug naar het RIU Gran Canaria menu

 Meer  info kijk hier 

Het #RIUClubhotelPapayas reserveert u bij de #RIU Vrienden Club 0102450955 #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA


De vaste basisprijzen, welke u in ons boekingssysteem ziet, kijk hier zijn inclusief transfer, maar zonder ruimbagage, dat is ook bij de andere aanbieders. Voor uitgebreide informatie over het RIU Clubhotel Papayas kijk hier

Het prijsverschil met TUI België kijk hier kan best nog groter zijn.
Wij reserveren graag via Rotterdam of Eindhoven, Amsterdam, Brussel en Antwerpen
.

Wij hebben het voor u makkelijker gemaakt vergelijk prijzen online hier

                                                                                      

Wij maken graag voor u ook zo'n geweldige deal!
Reserveer via ons formulier of bel 010 24 50 955 of stuur een mail naar info@travelslide.nl

Bekijk onze zelf gemaakte videoclip.


 

HET RIU CLUBHOTEL PAPAYAS NATUURLIJK OOK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT!