BEKIJK HIER ONZE VIDEOCLIPS EN ONZE AANBIEDINGEN VAN DE TIME TO SMILE APPARTEMENTEN

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

NIEUW TIME TO SMILE APPARTEMENTEN MINOA OP KRETA

Wij waren er bij op de opening van 12 mei en kunnen u er alles over vertellenBIJ 'TIME TO SMILE' ZIJN HET DÉ DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN! NU OOK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

In de stijlvolle TIME TO SMILE appartementen kunt u genieten van alle comfort van thuis óf zelfs beter. Dé plek voor u om nieuwe energie op te doen en te genieten van alle vrijheid. En dat voor een betaalbare prijs...

De appartementen zijn speciaal ontworpen door topdesigner Paul Linse. "Het is een eervolle opdracht om de nieuwe appartementen vorm te mogen geven. Want het gaat om de omgeving, waarin u geniet van de belangrijkste momenten van het jaar. Uitgangspunt voor het design is dat tijd er niet toe doet, vakantie gaat immers over u vrij voelen. Ik hoop dat u onze aandacht voor de kleine details waardeert en ik wens u nu al een heerlijke vakantie!"


                                                                               

De Nederlandse host is uw aanspreekpunt voor alles en staat voor u klaar. Hij is flexibel en weet wat er leeft bij de gasten en op de vakantiebestemming. Als u ’s ochtends zin heeft in snorkelen dan helpt hij u met het regelen. Of de host belt voor u een taxibusje om naar die leuke lokale markt te gaan. Die tip had hij natuurlijk ook met u gedeeld.

Op en top vakantie met het comfort van thuis of zelfs beter. Dat ervaart u als u over de drempel stapt van een TIME TO SMILE accommodatie. De smaakvolle en elegante kamers in natuurlijke kleuren hebben een grote badkamer met inloopdouche, een heerlijk balkon en comfortabele bedden. De appartementen zijn ook voorzien van een ruime keuken met alle moderne apparatuur. Het zijn de details die het verschil maken.U kunt bij ons de TIME TO SMILE hotels op verschillende manieren reserveren. De meest persoonlijke manier is om langs te komen bij ons op de luchthaven van Rotterdam, telefonisch: 010 24 50 955, een offerte aanvragen hier of via info@travelslide.nl of direct online via deze website.

HOE RESERVEERT U EEN TIME TO SMILE APPARTEMENT

Deze unieke TUI-vakanties van de Time to Smile  reserveer je ook bij reisbureau Travel Slide door persoonlijk even langs te gaan op de luchthaven van Rotterdam. Even te bellen 010 24 50 955 of per mail een offerte aanvragen info@travelslide.nl of direct online via deze website.BEKIJK ALLE INFORMATIE OVER DE TIME TO SMILE APPARTEMENTEN EN DE LAATSTE AANBIEDINGEN (zonder vrij parkeren)

HIERONDER STAAN ALLE 'TIME TO SMILE' APPARTEMENTEN MET VIDEOCLIPS, BEOORDELINGEN, LIGGING, AANBIEDINGEN EN DIRECT ONLINE TE RESERVEREN... MET REISBUREAU SERVICE!Vanaf Rotterdam The Hague Airport is het mogelijk om naar Tenerife, Gran Canaria, Kreta en Kos te vliegen.

De gele ballonnen ZIJN HELE SPECIALE aanbiedingen... al vanaf €199 p.p.

BEKIJK HET DIGITALE TUI REISBUREAU VOOR DE AANBIEDINGEN MET EXTRA SERVICE O.A. BIJ VERTREK VANAF ROTTERDAM MET VRIJ PARKEREN