TIME TO SMILE NU O.A. VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Reserveer nu de TIME TO SMILE appartementen met vrij lang parkeren op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport

In de stijlvolle TIME TO SMILE appartementen kunt u genieten van alle comfort van thuis óf zelfs beter. Dé plek voor u om nieuwe energie op te doen en te genieten van alle vrijheid. En dat voor een betaalbare prijs...

De appartementen zijn speciaal ontworpen door topdesigner Paul Linse. "Het is een eervolle opdracht om de nieuwe appartementen vorm te mogen geven. Want het gaat om de omgeving, waarin u geniet van de belangrijkste momenten van het jaar. Uitgangspunt voor het design is dat tijd er niet toe doet, vakantie gaat immers over u vrij voelen. Ik hoop dat u onze aandacht voor de kleine details waardeert en ik wens u nu al een heerlijke vakantie!"

Ontdek de nieuwe bestemmingen voor 2018 met vertrek vanaf Rotterdam Airport. Ook wordt het mogelijk makkelijker online te reserveren met vrij lang parkeren 


BEKIJK HIER ONZE VIDEOCLIPS VAN DE TIME TO SMILE APPARTEMENTEN

LAAT U EERST INSPIREREN DOOR ONZE VIDEOCLIPS >>> klik op de beelden!

RESERVEER HIER UW TIME TO SMILE ACCOMMODATIE

BIJ 'TIME TO SMILE' ZIJN HET DÉ DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN! NU OOK VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

 


                                                                               

De Nederlandse host is uw aanspreekpunt voor alles en staat voor u klaar. Hij is flexibel en weet wat er leeft bij de gasten en op de vakantiebestemming. Als u ’s ochtends zin heeft in snorkelen dan helpt hij u met het regelen. Of de host belt voor u een taxibusje om naar die leuke lokale markt te gaan. Die tip had hij natuurlijk ook met u gedeeld.

Op en top vakantie met het comfort van thuis of zelfs beter. Dat ervaart u als u over de drempel stapt van een TIME TO SMILE accommodatie. De smaakvolle en elegante kamers in natuurlijke kleuren hebben een grote badkamer met inloopdouche, een heerlijk balkon en comfortabele bedden. De appartementen zijn ook voorzien van een ruime keuken met alle moderne apparatuur. Het zijn de details die het verschil maken.VERGELIJK DE PRIJZEN ONLINE EN ZIE ZELF DAT ONS AANBOD SCHERP IS!

 

Wij hebben alle aanbieders van vakantiereizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport op een rij gezet zodat u de prijzen online kan vergelijken. 

Wij krijgen vaak een compliment over onze service en dat de koffie lekker is, dus kom gezellig naar ons reisbureau op de luchthaven van Rotterdam The Hague Airport. Volg de borden naar reisbureau Travel Slide en parkeer de auto gratis bij ons voor de deur.

U kan online reserveren, maar ook bellen 010 2450955 of via ons offerte formulier reserveren hier.

Vergelijk de prijzen online, u zal zien dat veel prijzen exact hetzelfde zijn.Hou rekening met of er wel een transfer is inbegrepen en of er wel of geen reisleiding aanwezig is. Wat kost de extra ruimbagage, is het wel een echte matsprijs?

De prijsopbouw in het voorseizoen is anders dan in het hoogseizoen. De pakketreis bestaat uit retourticket (lijndienst of charter) transfer, overnachtingen op basis van..., en reisleiding.

Komt u er hier niet uit, bel dan 010-2450955 en wij belonen u met de beste prijs en vrij lang parkeren bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport.

In het algemeen is de startprijs een 8-daagse pakketreis in het voorseizoen op basis van logies, € 300 (ticket € 100+ overnachting 7x € 30 + transfer/reisleiding) op basis van halfpension € 375 op basis van all in € 400.

In het hoogseizoen is de startprijs voor 8 dagen op basis van logies vanaf € 550 en op all inclusive € 700.

Alles heeft wel te maken met vraag en het aanbod en kan per dag schelen.


vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen

vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen
vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen vergelijk de prijzen op vakantie van

  vanaf Rotterdam.nl                      

HOE RESERVEERT U EEN TIME TO SMILE APPARTEMENT

Deze unieke TUI-vakanties van de Time to Smile  reserveer je ook bij reisbureau Travel Slide door persoonlijk even langs te gaan op de luchthaven van Rotterdam. Even te bellen 010 24 50 955 of per mail een offerte aanvragen info@travelslide.nl of direct online via deze website.

RESERVEREN MET VRIJ LANG PARKEREN OP ROTTERDAM AIRPORT IS ALLEEN TELEFONISCHE MOGELIJK BEL DAN 010 2450955 OF 0681090635. WIJ STAAN U DAN GRAAG TE WOORD.
BEKIJK ALLE INFORMATIE OVER DE TIME TO SMILE APPARTEMENTEN EN DE LAATSTE AANBIEDINGEN (zonder vrij parkeren)